ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΘΗΒΑΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΘ 2018

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΘΗΒΑΣ

Η ένωση γιατρών Θήβας είναι ένα ενωτικό ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο συνδικαλιστικής συσπείρωσης όλων των τάσεων του Ιατρικού σώματος στη Θήβα.

Οι περισσότεροι των υποψηφίων έχουν για χρόνια υπηρετήσει τον σύλλογο μας από όλες τις θέσεις κι όλες τις βαθμίδες κι έχουν δώσει εξετάσεις συνδικαλιστικής δράσης αλλά και κοινωνικής προσφοράς.

Για παράδειγμα ο σύλλογος μας διοργάνωσε Πανθηβαϊκά συλλαλητήρια για το Νοσοκομείο της πόλης μας,, κινητοποιώντας παράλληλα και φορείς της πόλης, αλλά και συμμετείχε ενεργά σε πολλά άλλα, όπως για το κλείσιμο του ΙΚΑ, την ποιότητα του νερού ,  την φτώχεια την ανεργία, τις προσφυγικές δομές  κλπ  σε συνεργασία με άλλους φορείς.

Διοργάνωσε επίσης ημερίδες για διάφορα κοινωνικά θέματα με προσκεκλημένους ειδικούς διαπρεπείς ομιλητές.

Είμαστε περήφανοι ότι η πόλη μας σήμερα κατέχει την πρώτη θέση σε Πανελλαδικό επίπεδο σε δότες μυελού των οστών. Θεμελιώδες έργο του Ιατρικού Συλλόγου, για το οποίο και βραβεύτηκε.

Πολλές φορές στάθηκε αρωγός σε δομές όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, φιλανθρωπικά σωματεία κι οργανώσεις αρωγής.

Φυσικά δεν ξεχνάμε το σημαντικότερο έργο μας. Ότι καταφέραμε να αποκτήσουμε (μετά από κοπιώδη αγώνα και έμπονη προσπάθεια συλλογής των απαιτούμενων χρημάτων) πρώτη φορά μετά από εκατό περίπου χρόνια ιδιόκτητα γραφεία, γραμματειακή υποστήριξη αλλά και πλήρη μηχανοργάνωση του συλλόγου.

Το σημερινό αχρωμάτιστο και ενωτικό ψηφοδέλτιο είναι εμπλουτισμένο με νεότερα σε ηλικία κι εμπειρίες μέλη,  που προτίθενται να υπηρετήσουν τον θεσμό με γνώμονα τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των συναδέλφων αυτοαπασχολούμενων, νοσοκομειακών ,υπηρεσίας υπαίθρου κι όχι μόνον.

Μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και με γνώμονα την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων, ζητούμε την ψήφο των ιατρών υποσχόμενοι ότι όπως μέχρι σήμερα, θα δώσουμε αγώνα για όλους αλλά και το καθένα χωριστά.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΝΙΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

MΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΜΠΟΓΡΗΣ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗΣ

ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΦΙΛΙΩ

ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MYTAKΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ