Οδηγίες Τηλεδιάσκεψης

Συνάδελφοι

Για να συνδεθείτε στην τηλεδιάσκεψη πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Θα επιλέξετε με το ποντίκι (κλικάρετε) τον εξής σύνδεσμο (link) https://municipalityofthebes.my.webex.com/meet/ptsellos
  2. Ο υπολογιστής σας, (η το smart phone)  θα σας ανοίξει το meeting room  του Δήμου Θηβαίων που μας φιλοξενεί και (εάν χρειαστεί) ο διαχειριστής  της εφαρμογής θα μας βοηθήσει  για τα περαιτέρω.
  3. Μπαίνοντας λοιπόν στο περιβάλλον του Δήμου Θηβαίων θα δείτε στο κάτω  μέρος της οθόνης το παρακάτω μήνυμα : 

Download it now   or    join from your browser.

Δηλαδή , ο υπολογιστής θα μας ζητήσει  είτε να εγκαταστήσουμε  την εφαρμογή του προγράμματος τηλεδιάσκεψης που είναι το : webex.exe ,  είτε να συνδεθούμε χωρίς  εγκατάσταση , οπότε επιλέγουμε (κλικάρουμε) το : join from your browser.  Τα σωστό είναι  να χρησιμοποιήσετε  τον δεύτερο τρόπο , δηλαδή χωρίς εγκατάσταση του αρχείου. 

  1.  Κατόπιν θα σας ζητηθεί να γράψετε το όνομα σας (προτιμότερο σε κεφαλαία Ελληνικά) και το  e-mail σας για να σας επιτρέψει ο διαχειριστής να εισέλθετε.
  2. Ύστερα θα επιλέξετε το μήνυμα:  join meeting   (δηλαδή είσοδο στην τηλεδιάσκεψη) που θα δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης.

Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι εύκολα.  Θα αναδύονται οδηγίες που θα καθοδηγούν το χρήστη για τα περαιτέρω βήματα που πρέπει να  ακολουθήσει. Όπως πχ θα του ζητηθεί να επιτρέψει  στην εφαρμογή την χρήση του μικροφώνου , ή την χρήση της κάμερας.

Η είσοδος στην εφαρμογή και συνεπακόλουθα  στο  meeting room της τηλεδιάσκεψης είναι δυνατή  μόνο δέκα λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη, δηλαδή όχι πριν τις 19:20 της Τετάρτης. Οπότε μη προσπαθήσετε να κάνετε δοκιμαστική είσοδο.  Δεν θα το επιτρέψει το πρόγραμμα.

Για κάθε περίπτωση,  από  τις 17:20 , στα γραφεία του συλλόγου (τηλ: 2262080701) θα βρίσκονται μέλη του ΔΣ  και η γραμματέας για κάθε βοήθεια. 

Επίσης on line  θα είναι και ο διαχειριστής της εφαρμογής  και  προγραμματιστής του Δήμου Θηβαίων κ. Παναγιώτης Τσέλλος τον οποίο κι ευχαριστούμε για όλη την τεχνική βοήθεια και υποστήριξη.