ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Ι.Σ.ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΗΒΩΝ, 19.1.2024

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θηβών ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δικηγορικού Συλλόγου και του Δήμου Θηβαίων εκφράζει με το παρόν ψήφισμα την αμέριστη και πλήρη συμπαράστασή τους στον αγώνα για τη μη υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Θηβών.

Δυστυχώς, εν έτη 2024 συνεχίζεται η απαξίωση της Θήβας μέσα από ατυχείς κυβερνητικές επιλογές, οι οποίες στερούν από την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Στερεάς  Ελλάδος δημόσιες υπηρεσίες και καταδικάζουν τους πολίτες της περιοχής σε διοικητικό μαρασμό.

Η εντεινόμενη και συνεχιζόμενη αυτή προσπάθεια αποτέλεσμα θα έχει να αφαιρούνται και να συρρικνώνονται βαθμιαία συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η πρόσβαση στην Υγεία και στη Δικαιοσύνη.

Ως πρωτοστατούντες και μηδέποτε αναπαυόμενοι στον αγώνα της μη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Θηβών και της ευρύτερης περιοχής μας, δηλώνουμε χωρίς αστερίσκους και επιφυλάξεις ότι βρισκόμαστε στο πλευρό του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών και θα συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις για την αποτροπή της υποβάθμισης του Πρωτοδικείου Θηβών που θα αποφασισθούν σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, με αναβαθμίσεις και όχι υποβάθμιση της Θήβας

Για τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας